fbpx

SB Snow matrac

Az Ice Sleep szövet egy vadonatúj technológia, amit először itt alkalmaztunk. A speciális technológiával rendelkező Ice Sleep szövet kiválóan kiegyensúlyozott hűtési teljesítményt biztosít. Ideális hűtőfunkcióval reagál az alvás közben megnövekvő testhőmérsékletre, így a matrac kiegyensúlyozott hőmérsékletet ér el, csökkenti a páratartalmat és lehetővé teszi a zavartalan alvást. A Snow matracot, amelyet bőrbarát és nagy tartósságú speciális anyagból készítettünk, egy puha fedőmatraccal láttuk el azok számára, akik extra kényelemre vágynak. Testsúlya először a fedőmatraccal érintkezik, majd az általunk kiváló minőségű összetevőkből gyártott alsó réteg folyamatos és megfelelő támaszt biztosít testének.

A Snow matrac a steppeléshez használt speciális szálaknak köszönhetően egyensúlyban tartja a testet, így rendkívül kényelmes alvásélményt nyújt, így lehetővé teszi, hogy kipihentebben ébredjen. Extra erős Herkules rugók felhasználásával készül. A speciálisan kialakított 72 mm-es átmérőjű Hercules rugótechnológiának köszönhetően több rugó terül el a matrac alján, ami növeli ezzel a kényelmet és a stabilitást.

Annyira bízunk ezekben a speciálisan gyártott rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett további 10 év garanciát adunk a rugókra.

26 cm

vastagság


4/5

keménység


Ideális minden alvástípushoz.

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Szállítási idő: 6-12 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , , , , ,

Vastagság

Keménység

Alvástípus

, ,

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847