fbpx

SB Soho matrac

Engedd meg, hogy bemutassam neked a Serabed egyik legújabb termékét, a Soho matracot.

Ez a matrac nem csak egy egyszerű alvófelület, hanem egy olyan kényelmes élmény, amilyet csak álmodni lehet. Az ágyban töltött időd az egyik legfontosabb része az életednek, és a Soho matrac biztosítja, hogy minden pillanatát élvezni tudd.

A Soho matracot kiváló minőségű anyagokból készítették el, és közepesen keményre hangolták. Ez az optimális keménység biztosítja, hogy a tested minden pontján megfelelő alátámasztást kapjon. A speciálisan megerősített rétegek minden nyomás zónához alkalmazkodnak, hogy tökéletes alvási kényelmet biztosítsanak. Az egyedülálló zsákrugós rendszer garantálja, hogy tested minden pontján megfelelő alátámasztást kapjon. Az alvási mozgásokat is kiegyenlíti, így nem kell aggódnod azon, hogy zavarni fogod a párodat.

A matrac felső rétege megnövelt kiegyensúlyozó felülettel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a tested súlyához és alakjához, így minden pillanatban kényelmet biztosít. Az alsó rétegek kiváló minőségű alkatrészekből állnak, amelyek a legmegfelelőbb támaszt nyújtják a deréknak, hátnak, csípőnek és a csigolyáknak.

Ha az éjszaka kényelmesebb és pihentetőbb alvásra vágysz, akkor a Soho matrac a tökéletes választás.

A megbízható és magas minőségű anyagok és az egyedülálló zsebrugós rendszere garantálja az optimális alátámasztást és kényelmet. Így minden éjszakát zavartalanul és kényelmesen tölthetsz el.

33 cm

vastagság


4/5

keménység


Ideálisan kényelmes minden alvástípushoz

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Szállítási idő: 6-12 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , , ,

Vastagság

Keménység

,

Alvástípus

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847

Kedvezmény!