Serabed Bamboo matrac

A Bamboo matrac, ahol természetes anyagból készült felületi anyagot használunk valódi bambusz növényből származó rost, frissesség érzetét kölcsönözi bőrének és lehetővé teszi, hogy fitten ébredjen.

113400 Ft223440 Ft

Természetes anyagok

A természetes bambusz növény feldolgozásával előállított külső felület, felszívja a nedvességet és gyorsan kiszárad, segítve a test légzését. Tartósságának köszönhetően megőrzi a belső rétegek nyújtotta kényelmet éveken át.

Kiváló minőségű belső anyagok

Köszönhetően a kemény anyagkomponenseknek, amelyeket a rétegekben használunk matrac felülethez közel, olyan matracot hoztunk létre, amelyet azok, akik inkább kemény matrac szeretni fogja.

Kiegyensúlyozott támasztófelület

Az általunk gyártott matracrétegek kiváló minőségű matracból alkatrészek is növeli a matrac tartósságát azáltal, hogy a testének megfelelő stabil alaptámasz.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; a többi matracnál több rugó terül el a matrac alján matrac, növelve a kényelmet és a stabilitást. Nagyon támaszkodunk ezekre speciálisan gyártott rugók, amelyek a 2 éves matrac mellett garancia, a rugókra 10 év garanciát is adunk.