fbpx

SB Bamboo matrac

A Bamboo matrachoz valódi bambusznövényből származó természetes rostokból készült szövetet használtunk, mely frissességérzetet ad a bőrének, és lehetővé teszi, hogy fittebben ébredjen. A természetes bambusznövény feldolgozásával előállított külső felület könnyen elvezeti a nedvességet és gyorsan kiszárad, segítve a test légzését. Tartósságának köszönhetően évekig megőrzi a belső rétegek által nyújtott kényelmet.

A felszínhez közeli rétegeiben használt összetevőinek köszönhetően a kemény matracot kedvelők is szeretni fogják. A matrac belsejében lévő rétegek, amelyeket kiváló minőségű összetevőkből készítettünk, növelik a matrac tartósságát és stabil alátámasztást biztosítanak a testnek alvás közben.

A speciálisan kialakított 72 mm-es átmérőjű Hercules rugótechnológiának köszönhetően több rugó terül el a matrac alján, ennek köszönhetően megfelelő alátámasztást biztosít az egész testnek, ezzel növeli a kényelmet és a stabilitást. A belső rétegekben felhasznált anyagoknak köszönhetően az egyik legstrapabíróbb matrac.

Annyira bízunk ezekben a speciálisan gyártott rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett további 10 év garanciát adunk a rugókra.

28 cm

vastagság


5/5

keménység


Háton alvóknak ajánljuk.

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Szállítási idő: 4-8 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , , , , ,

Vastagság

Keménység

Alvástípus

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847