fbpx

SB Prada matrac

Ez az a matrac, ahol az álmaid valóra válnak. Úgy terveztük, hogy kényelmet, melegséget és nyugalmat nyújtson neked.

A Luxury Edition sorozat egyik legértékesebb tagja, amelyet egy különleges, nagyon magas párologtatási képességgel rendelkező szövet felhasználásával gyártottunk. A legmagasabb minőségű anyagok növelik a belső rétegek által nyújtott kényelmet és lehetővé teszik, hogy a matrac éveken át megtartsa alakját. Lélegző matrac, amely a speciális szövetnek köszönhetően extra kényelmet nyújt a pehely és Visco hab segítségével.

A zsákrugós rendszer tökéletes kényelmet biztosít, amely átöleli és védi a testet, miközben biztosítja a zavartalan pihenést. Rendkívüli élményt fogsz tapasztalni, mivel teljes mértékben alkalmazkodik az emberi anatómiához, valamint a partner mozgásától sem leszel érintve.Minden egyes reggel frissen, újjászületve ébredsz, és alig várod, hogy este újra visszatérhess az ölelésébe. Amikor lefekszel, érezheted, hogy egy új, gyengéd világba érkeztél, ahol minden gond és baj messzire száll. Szeretettel és gondoskodással készült, ezáltal érzelmi kapcsolatot tud teremteni veled.

A Prada matrac nemcsak egy egyszerű matrac, hanem egy életre szóló élmény.

Válassz Prada matracot, és hagyd, hogy elvarázsoljon minden éjszaka.

32 cm

vastagság


4/5

keménység


Ideálisan kényelmes minden alvástípushoz

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Szállítási idő: 6-12 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , ,

Vastagság

Keménység

,

Alvástípus

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847

Kedvezmény!