fbpx

SB Visco Sense matrac

A Visco Sense matrac egy csodálatos kézműves munka. A legmagasabb kényelem megteremtése érdekében a felső felületén Visco szivacsot és pehelyszivacsot együtt használtunk. Közvetlenül alatta zsebrugókat és a legjobb minőségű szivacsokat használtunk, hogy optimális, kiegyensúlyozott alaptartást hozzunk létre.

A felső rétegben található puha felületű szivacs alkalmazkodik teste súlyához, kényelembe hozza hátát és derekát, míg a matrac alsó részén található kiváló minőségű összetevőkből álló réteg ideálisan alátámasztja testét. Lélegző külső felülettel készül. A speciális pamut kötött anyag, amelyet kézi munkával készítettünk, a nedvesség elvezetésével segíti a matrac külső felületének gyors száradását és teste légzését.

A matrac belsejében felhasznált legmagasabb minőségű anyagok növelik a különböző rétegek által nyújtott kényelmet, és biztosítják, hogy a matrac évekig megőrizze alakját. Az emberi anatómiára reagáló zsebrugós rendszerrel rendkívül kényelmes alvásélményt fog tapasztalni. A mozgásokra tökéletesen reagál, így az alvótársak a legkevésbé sem zavarják majd egymást, így nyugodtabb alvásban lesz részük.

28 cm

vastagság


3/5

keménység


Ideális minden alvástípushoz.

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Szállítási idő: 6-12 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , , , , ,

Vastagság

Keménység

Alvástípus

, ,

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847