fbpx

SB Gold matrac

Ez a pehelyszivaccsal ellátott matrac az egyik legkényelmesebb matracunk. A dupla kényelmet nyújtó Gold matrac kifejezetten azoknak készült, akik kiegyensúlyozott matracot keresnek. A Gold matracot, amelyet speciálisan szőtt pamut anyagból készítettünk, 2 puha párnával támasztottuk alá, az extra kényelmet keresők számára. A kétoldalas kialakításnak köszönhetően a matrac élettartama meghosszabbodik, és a matrac nagyon sokáig megőrzi formáját. Kiváló minőség és maximális kényelem jellemzi.

Az Ön testsúlya először a fedőmatraccal érintkezik, majd az általunk kiváló minőségű összetevőkből gyártott alsó réteg folyamatosan biztosítja a megfelelő alátámasztást testének. A matrac egyensúlyban tartja a testét a speciálisan steppelt szálaknak köszönhetően, így egy rendkívül kényelmes alvási élményt biztosít és lehetővé teszi, hogy kipihentebben ébredjen. A speciálisan kialakított 72 mm-es átmérőjű Hercules rugótechnológiának köszönhetően több rugó terül el a matrac alján, ami növeli ezzel a kényelmet és a stabilitást.

Annyira bízunk ezekben a speciálisan gyártott rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett további 10 év garanciát adunk a rugókra.

33 cm

vastagság


4/5

keménység


Ideális minden alvástípushoz.

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Szállítási idő: 6-12 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , , , , ,

Vastagság

Keménység

,

Alvástípus

, ,

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847