Serabed Mary

A Mary, amelyet speciális szaténszövet felhasználásával készítünk, az egyik matrackollekciónk legstílusosabb darabja.

272800 Ft431200 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Tökéletes szatén szövet és tartós matrac

Extra dúsított természetes szatén anyagból készül. A hosszan tartó kényelem és robusztusság érdekében a legjobb minőségű szivacsok és minden rétegben hercules rugókat használtak. A külső felületen használt szatén anyag segíti a külsőt a matrac felülete gyorsan kiszárad a nedvesség felszívásával és a tested lélegezni. Ez a nem izzadó szövetszerkezet megakadályozza a matracban előforduló szagokat, így tartósabbá válik matrac. A felhasznált legjobb minőségű anyagok növelik a kényelmet a belső rétegeket, és biztosítja, hogy a matrac évekig megtartsa formáját.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; több rugók, mint más matracok, amelyek a matrac alján szétterülnek, növeli a kényelmet és a stabilitást. Kifejezetten ezekre támaszkodunk rugókat gyártottunk, melyekre a 2 év matracgarancia mellett mi is 10 év garanciát ad a rugókra.