Serabed Stockholm

A legpuhább matrac a Serabed kollekcióban. Úgy feszegettük a határokat, hogy az ágyalapot rugós matraccá alakítottuk.

244000 Ft480000 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Egy kicsit tovább mentünk, hogy megalkossuk a legpuhább matracot

A Stockholmot egyetlen, tökéletesen kiegyensúlyozott puhaságú műnek tervezték, amely 3 különböző matracból áll. Növeltük a teljes matrac tartósságát azáltal, hogy az alsó dobozrugós részt a legerősebb hercules rugóval láttuk el, és optimális alaptámaszt biztosítunk a zsebrugós matracnak és felső résznek.

A legpuhább a zsebrugóval és tollfedővel

Stockholm gyártása során a zsebrugós matrac közepét egy speciálisan kialakított vászonszerű tokkal burkoltuk be, és nagyon különleges megjelenésűvé tettük. Az emberi anatómiára és az alvási mozgásokra tökéletes harmóniában reagáló zsebrugós rendszernek köszönhetően a házastársak a legkevésbé lesznek hatással egymás mozgására, és zavartalanabb alvásban lesz része. A hiperszivacs, amely soha nem veszíti el formáját és puhaságát; közvetlenül a zsebrugós rész felett található, és az egyedi puhaságot kínáló tollszivacs légáteresztő kötött anyaggal kombinálva tökéletes kényelmet nyújtó toppernek tűnt. A zsebrugós matrac felett elhelyezett csúszásgátló toknak köszönhetően a fedő és a matracrész egy matracnak tűnhet anélkül, hogy elválik egymástól. Az egyes nyomászónák speciálisan megerősített rétegei, amelyek testének minden pontján a matracra vonatkoznak, megszakítás nélküli alvási élményt nyújtanak.