Serabed Comfy

A zsebrugós technológia legegyszerűbb és legkényelmesebb formája.

220000 Ft388000 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Igazán kényelmes

Ne várj többet; nagyon kényelmes. Az egymástól függetlenül működő zsebrugók megadják az egyiket a legjobb minőségű puha matrac élményei. Be lesz mutatva zavartalan kényelem a reagáló zsebrugó-rendszernek köszönhetően az emberi anatómiához és az alvási mozgásokhoz tökéletes harmóniában. A megnövelt kiegyensúlyozott felület a felső rétegben megfelel a súlyának testét, kényelmesen összehozva hátát és derekát, miközben az alsó rétegekben kiváló minőségű alkatrészekből álló alapterület a legmegfelelőbb támasztást nyújt a derekának, hátának, csípőjének és csigolya.

Speciális szövet nedvességáteresztő tulajdonsággal

A speciális szövet, amelyet a külső felületen használunk, mindkettő hatással lesz rád esztétikailag és javítja az alvás minőségét. A különleges steppelt és kötött anyag egyedi harmóniájával az Ön A matrac felszívja a nedvességet, és Ön eléri az ideális alvási hőmérsékletet. A Comfy sokkal tovább tart a minőségi tartószivacsoknak köszönhetően.