Serabed Latex Natural

Latex egyedülálló harmóniája.

350000 Ft593200 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Latex egyedülálló harmóniája

A legkényelmesebb alvás érdekében készült a speciális pamutszövet és latex egyedülálló harmóniájának felhasználásával. A csomagrugó kényelmének köszönhetően nem akar majd felkelni az ágyból. A matrac belsejében használt természetes latex ideális légátvezetést biztosít és kiegyenlíti a hőmérsékletet. A latex természetes szerkezetének köszönhetően extra kényelmet biztosít, mivel rugós funkciója van. A felhasznált latexnek köszönhetően, mivel matracának felső felülete puha és rendkívül rugalmas, kényelmesen aludhat majd, miközben tökéletesen reagál teste alvás közbeni mozgásaira. A speciális pamutszövet egyedi harmóniájával matracod felszívja a nedvességet és eléred az ideális alvási hőmérsékletet. A Latex Natural segítségével rendkívül egészséges alvási környezet vár Önre.

Pack Spring és a Latex egyedülálló harmóniája

Rendkívül kényelmes alvási élményben lesz része a csomagrugós rendszerrel, amely tökéletesen reagál az emberi anatómiára és az alvási mozgásaira. A felső réteg megnövelt kiegyensúlyozott latex felülete megfelel a test súlyának, kényelmesen összehozva hátát és derekát.