Serabed Bamboo

A Bamboo matrac, ahol természetes anyagból készült felületi anyagot használunk valódi bambusz növényből származó rost, frissesség érzetét kölcsönözi bőrének és lehetővé teszi, hogy fitten ébredjen.

258300 Ft428400 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Természetes anyagok

A természetes bambusz növény feldolgozásával előállított külső felület, felszívja a nedvességet és gyorsan kiszárad, segítve a test légzését. Tartósságának köszönhetően megőrzi a belső rétegek nyújtotta kényelmet éveken át.

Kiváló minőségű belső anyagok

Köszönhetően a kemény anyagkomponenseknek, amelyeket a rétegekben használunk matrac felülethez közel, olyan matracot hoztunk létre, amelyet azok, akik inkább kemény matrac szeretni fogja.

Kiegyensúlyozott támasztófelület

Az általunk gyártott matracrétegek kiváló minőségű matracból alkatrészek is növeli a matrac tartósságát azáltal, hogy a testének megfelelő stabil alaptámasz.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; a többi matracnál több rugó terül el a matrac alján matrac, növelve a kényelmet és a stabilitást. Nagyon támaszkodunk ezekre speciálisan gyártott rugók, amelyek a 2 éves matrac mellett garancia, a rugókra 10 év garanciát is adunk.