Serabed Modal

Bőrbarát, magas nedvességáteresztő tulajdonságú speciális Modal anyagból készült matrac.

214000 Ft364000 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Speciális szövet, amely biztosítja a nedvesség átadását

A modális matrac segít a kívánt szinten tartani a hőmérsékletet a testhőmérséklet szabályozása. A modális szövet speciális szerkezetének köszönhetően alkalmas matrac minden évszakban használatos megjelent. Míg a bőrbarát rostokon Míg a szövetben található bőrbarát rostok a felületen segítik a test felmelegedéséhez, a természetes alvási hőmérsékletet is fenntartja kiváló nedvszívó tulajdonságainak köszönhetően nedvességátadást biztosít. Speciális kötött anyag segít hűteni a testet.

Kemény matrac kiváló minőségű és kiegyensúlyozott belső terekkel

Kemény matracot készítettünk a minőségi szivacsoknak és más matrac-alkatrészek, amelyek szilárdságot biztosítanak, ahol használjuk a matrac felületéhez közeli rétegeket. A kiváló minőségű matracból előbukkanó matracrétegek alkatrészek is növeli a matrac tartósságát azáltal, hogy a testének megfelelő stabil alaptámasz. Modális matracot terveztek hogy hosszú élettartamú legyen olyan anyagokkal, amelyek megőrzik formáját egy nagyon hosszú idő.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; több rugók, mint más matracok, amelyek a matrac alján szétterülnek, növeli a kényelmet és a stabilitást. Kifejezetten ezekre támaszkodunk rugókat gyártottunk, melyekre a 2 év matracgarancia mellett mi is 10 év garanciát ad a rugókra.