Serabed Four Seasons matrac

A hideg-meleg időjárás többé nem jelent problémát a matracnak. A klímája ennek a matracnak, amelyet Climatiser kötött anyagból készítettünk, mindig olyan lesz, amilyennek szeretnéd.

125600 Ft248000 Ft

Fokozott egyensúly, hosszan tartó matrac

A felületen használt speciális klimatizáló szövet segíti a külső felületet hogy a matrac gyorsan száradjon, és a test felszívódva lélegezzen nedvesség. A felhasznált legmagasabb minőségű anyagok tartalma nő a belső rétegek által kínált kényelem és biztosítja, hogy a matrac évekig megőrzi formáját és teljesítményét. A hosszan tartó kényelem és robusztusság érdekében a legmagasabb értékű zseb rugókat és szivacsokat használtak minden rétegben. Speciálisan megerősített rétegeket minden nyomászónához, amelyre testének minden pontja vonatkozik A matrac zavartalan és minőségi alvást biztosít.

5 zónás zsebrugós rendszer

Az 5 zónás zsebrugós rendszer, amely megtámasztja a derekát, a vállát, csípő és csigolya külön a rugóknak köszönhetően különböző átmérőjű és eltérő szilárdságú, összhangban 5 különböző területen testfelépítésével kiváló alvási élményt nyújt. A megnövelt kiegyensúlyozott felület a felső rétegben megfelel a súlynak a testedről, kényelmesen összehozva a hátat és a derekat, míg a tok alapterülete, amely magában foglalja az 5 zónás zsebet Középen rugós rendszer, kiváló minőségben támasztja alá testét komponensek az alsó rétegekben.