fbpx

SB Native matrac

A Native matrac, amelyet speciálisan steppelt anyagból készítettünk, kollekciónk egyik legstrapabíróbb és legminőségibb darabja. Visco szivacsnak köszönhetően optimális alátámasztás biztosít. A matrac felszínéhez közeli rétegekben használt közepesen kemény anyagösszetevőknek köszönhetően olyan matracot alkottunk, amelyet azok fognak szeretni, akik a “se nem túl kemény, se nem túl puha matracot” kedvelik. Az alsó rétegekben található kiváló minőségű összetevőkből álló rész támogatja a felső rétegben található puha szöveteket, amelyek a hátat és a testet megfelelően alátámasztja.

A felületen használt speciális szövet segíti a matrac külső felületének gyors száradását, a nedvesség felszívódását és a test szabad légzését. A belsejében felhasznált legmagasabb minőségű anyagok növelik a rétegek által nyújtott kényelmet, és biztosítják, hogy a matrac évekig megőrizze alakját. Extra erős Hercules rugók felhasználásával készül. A speciálisan kialakított 72 mm-es átmérőjű Hercules rugótechnológiának köszönhetően több rugó terül el a matrac alján, ami növeli ezzel a kényelmet és a stabilitást.

Annyira bízunk ezekben a speciálisan gyártott rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett további 10 év garanciát adunk a rugókra.

30 cm

vastagság


3/5

keménység


Ideális minden alvástípushoz.

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Szállítási idő: 6-12 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , , , , ,

Vastagság

Keménység

Alvástípus

, ,

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847