Serabed Native matrac

Natív matrac, amelyet speciális steppelt anyagból készítettünk, kollekciónk egyik legrobusztusabb és legminőségibb darabja viszkó támaszték.

138600 Ft281400 Ft

Nagyon jó minőség és optimális támogatás

A rétegekben használt közepesen kemény anyagkomponenseknek köszönhetően a matrac felületéhez közel olyan matracot hoztunk létre, amely akik szeretik a „sem nem túl kemény, sem túl puha matracot”, azok imádni fogják. A kiváló minőségű alkatrészek alapterülete az alsóbb rétegekben lesz támassza meg a lágy szöveteket a viszkóval létrehozott felső rétegben, hogy megfogja hát és test. A felületen használt speciális szövet segíti a külső felületet A matrac gyorsan szárad a nedvesség felszívásával, és a test lélegzik. Tartalmában felhasznált legjobb minőségű anyagok növelik a kényelmet a belső rétegek által kínált, és biztosítja a matrac alakjának megőrzését éveken át.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; több rugók, mint más matracok, amelyek a matrac alján szétterülnek, növeli a kényelmet és a stabilitást. Kifejezetten ezekre támaszkodunk rugókat gyártottunk, melyekre a 2 év matracgarancia mellett mi is 10 év garanciát ad a rugókra.