Serabed Cloud matrac

Puha textúrájának és extra kényelmi párnájának köszönhetően a felhők felett érezheti magát.

105600 Ft208800 Ft

Extra kényelem

Kasmír matrac, ahol kasmír felhasználásával készült anyagot használunk hatással van a felületre, segít a hőmérsékletet a kívánt szinten tartani a testhőmérséklet szabályozásával. A kasmír hatású szövet speciális szálszerkezetének köszönhetően mi minden évszakban használható matracot készítettek; speciális szálak a szövetben található felület segíti a test felmelegedését, miközben kiváló nedvszívó tulajdonságai megőrzik a természetes hőt. Különleges kötött szövet segíti a test lehűlését.

Kiváló minőségű kemény matrac és kiegyensúlyozott belső anyag felhasználásával

Az általunk speciális, puha tapintású kötött anyagból készített Cloud matracot puha betét támasztja alá az extra kényelemre vágyóknak. Míg a felső réteg puha betétje eltakarja testsúlyát, addig az általunk kiváló minőségű alkatrészekből előállított alsó réteg is stabil tartást biztosít testének. A felhőmatrac a foltvarrásában használt speciális szálnak köszönhetően egyensúlyban tartja a testet. Így rendkívül kényelmes alvási élményt nyújt, és lehetővé teszi, hogy kipihentebben ébredjen.

Extra erős Hercules rugók

Speciálisan tervezett 72 mm széles rugós technológiának köszönhetően a többi matracnál több rugó terül el a matrac teljes padlóján, növelve a kényelmet és a tartósságot. Annyira bízunk ezekben az egyedi gyártású rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett 10 év garanciát is adunk a rugókra.