fbpx

SB Cloud matrac

A Cloud matraccal a felhők felett érezheti magát. A speciális, finom tapintású kötött anyagból készített Cloud matrac puha fedőrétege garantálja a különleges élményt az extra kényelemre vágyóknak A legkényelmesebb matracok családjába tartozik. Az Ön testsúlya először a fedőmatraccal érintkezik, majd az általunk kiváló minőségű összetevőkből gyártott alsó réteg folyamatosan megfelelő alátámasztást biztosít testének.

A Cloud matrac egyensúlyban tartja a testét a speciálisan steppelt szálaknak köszönhetően, így rendkívül kényelmes alvási élményt biztosít és lehetővé teszi, hogy kipihentebben ébredjen. A speciálisan kialakított 72 mm-es átmérőjű Hercules rugótechnológiának köszönhetően több rugó terül el a matrac alján, így növeli ezzel a kényelmet és a stabilitást.

Annyira bízunk ezekben a speciálisan gyártott rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett további 10 év garanciát adunk a rugókra.

25 cm

vastagság


4/5

keménység


Ideális minden alvástípushoz.

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Szállítási idő: 6-12 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , , , , ,

Vastagság

Keménység

Alvástípus

, ,

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847