fbpx

SB Cashmere matrac

A Cashmere a kemény és egyben kényelmes matracot kedvelőknek készül. Különleges szövet mellé stílusos megjelenés párosul. A kasmír matrac, melynek felületén Kasmír Effekt felhasználásával előállított anyagot használtunk, ami a test hőszabályozásával segíti a hőérzetet a kívánt szinten tartani. A kasmír hatású szövet különleges szálszerkezetének köszönhetően olyan matracot hoztunk létre, amely minden évszakban használható. A szövetben található speciális szálak a felületen segítik a test felmelegedését, majd a kiváló nedvszívó tulajdonsága révén megtartja a természetes hőt, de a speciális kötött szövet segíti a test lehűlését is.

Kiváló minőségű kemény matrac, aminek kiegyensúlyozott a belső anyaga. Nagyon kemény matracot készítettünk a jó minőségű szivacsoknak és más matracösszetevőknek köszönhetően, amelyek biztosítják a matrac felszínhez közeli rétegeiben a keménységet. A kiváló minőségű ágybelső rétegek a matrac tartósságát is növelik azáltal, hogy stabil, a testének megfelelő alátámasztást biztosítanak.

A Cashmere matracot hosszú élettartamúnak terveztük, olyan anyagokból, amelyek nagyon sokáig megőrzik a formájukat. Extra erős Herkules rugók felhasználásával készül. A speciálisan kialakított 72 mm-es átmérőjű Hercules rugótechnológiának köszönhetően több rugó terül el a matrac alján, ami növeli ezzel a kényelmet és a stabilitást.

Annyira bízunk ezekben a speciálisan gyártott rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett további 10 év garanciát adunk a rugókra.

28 cm

vastagság


5/5

keménység


Háton alvóknak ajánljuk.

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Szállítási idő: 6-12 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , , , , ,

Vastagság

Keménység

Alvástípus

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847