Serabed Hyper Soft

A Hyper Soft egyik oldala a puha, másik oldala a kemény matracok szerelmeseinek való. Igény szerint az alsó vagy a felső oldalra forgatva használhatja.

192000 Ft340000 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Puha és szilárd egyaránt

A matrac belső rétegében használt puhább és nagy rugalmasságú más szivacsrendszerekhez képest. Érezhető a lágyság és a bársonyos textúrája a foltvarráshoz használt speciális szivacsnak köszönhetően. A Hyper Softot az egyik legkényelmesebb matracnak tervezték, amelyben aludni fog a belső rétegeiben használt speciális komponenseknek köszönhetően. Az általunk gyártott matracrétegek kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával a megfelelő biztosításával a matrac tartósságát is növeli alaptámasz a testednek. Azok számára, akik az ágy szilárd oldalán szeretnének aludni, köszönhetően a kemény anyagú alkatrészek, amelyeket az aljához közeli rétegekben használunk felületén olyan matracot hoztunk létre, amelyet azok kedvelnek, akik a kemény matracot részesítik előnyben szeretni is fog.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; a többi matracnál több rugó terül el a matrac alján matrac, növelve a kényelmet és a stabilitást. Nagyon támaszkodunk ezekre speciálisan gyártott rugók, amelyek a 2 éves matrac mellett garancia, a rugókra 10 év garanciát is adunk.