Serabed Master

Master ágyunk a kényelemre lett fejlesztve, mely az extra puha anyagok felhasználásának köszönhető. Rendkívül puha textúrájának és a különleges fedőmatracának köszönhetően érezni fogja az igazi komfortot. Rendelési idő: 6-8 hét.

300000 Ft649000 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

A speciális, szálas kötött anyagból készített matrac

(5/3- közepesen kemény) 28 cm vastag és 5 különböző rétegből áll. A Hypnos lesz az egyik legkényelmesebb matrac, amelyen valaha aludt. A felső réteg az Ön testformáját veszi fel, – amely a memóriahab töltésnek köszönhető – míg az alsóbb rétegek a kényelmes alátámasztást biztosítják. Ez lehetővé teszi, hogy kipihentebben ébredjen és zavartalanul aludjon.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm átmérőjű Herkules rugó technológiának köszönhetően az átlagosnál több rugó terül el a matrac alján, növelve ezzel a kényelmet és a stabilitást.

Minden évszakban megfelelő kényelem

A felszíni matrac alatt található thermo anyag olyan nedvességszívó erővel rendelkezik, hogy még a nyáron sem kell aggódnia az esetleges izzadástól, télen viszont kellemesen tartja a meleget. A felépítésében felhasznált legmagasabb minőségű anyagok biztosítják, hogy a matrac évekig megőrizze alakját és teljesítményét. A háttámla külső borítása plüss, puha tapintású szövet, mely tartós, könnyen tisztítható anyag. Ugyanakkor rendelhető bársonnyal, műbőrrel és zsákszövet anyaggal.