Serabed Inci

Inci. A gyűjtemény gyöngye.

192000 Ft380000 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

A kemény matracok szerelmeseinek tervezték.

Oldaltámasztó szivacsainak és speciálisan gyártott rugóknak köszönhetően a Serabed kollekció egyik legértékesebb és legtartósabb terméke. Az İnci matrac az egyik legerősebb matracként készült, amin aludni fogsz, köszönhetően az általunk használt anyagoknak. A külső részen használt speciális, pamuttal alátámasztott szövet esztétikailag is kihat Önre, és javítja az alvás minőségét. Kétoldalas használatának köszönhetően sokkal hosszabb az élettartama. Az általunk gyártott hercules rugóknak és egyéb matracanyagoknak köszönhetően megfelelő alátámasztást nyújt egész testének és hosszú ideig megőrzi formáját, és biztosak vagyunk a tartósságában.

Extra erős Hercules rugók

Speciálisan tervezett 72 mm-es rugók. A széles rugós technológiának köszönhetően, a többi matracnál több rugó terül el a matrac teljes padlóján, növelve a kényelmet és a tartósságot. Annyira bízunk ezekben az egyedi gyártású rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett 10 év garanciát is adunk a rugókra.