Serabed Gold

Ez a tollbetétes szivaccsal ellátott matrac az egyik legkényelmesebb matracok, amelyekben aludhat. Az arany matrac, amely megduplázza kényelem, kifejezetten azok számára készült, akik kiegyensúlyozott matracot keresnek.

326000 Ft524000 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Kiváló minőség, maximális kényelem

A testtömegét a felső rétegben található puha fedő fogja teljesíteni, míg az általunk kiváló minőségű alkatrészekből előállított alsó réteg lesz következetesen biztosítsa a megfelelő alaptámaszt testének. A matracban használt speciális szálnak köszönhetően egyensúlyban tartja a testet foltvarró. Így egy rendkívül kényelmes alvással hozza össze Önt tapasztalat, és lehetővé teszi, hogy kipihentebben ébredj.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; a többi matracnál több rugó terül el a matrac alján matrac, növelve a kényelmet és a stabilitást. Nagyon támaszkodunk ezekre speciálisan gyártott rugók, amelyek a 2 éves matrac mellett garancia, a rugókra 10 év garanciát is adunk.