fbpx

SB Luca matrac

A Luca, a kemény matracok kedvelőinek készült és matrackollekciónk egyik legmasszívabb darabja. Külső borítása egy speciálisan steppelt, nedvességet elvezető kötött pamut szövet felhasználásával lett kialakítva. Ennek megalkotásakor az alvás minőségének növelése központi szerepet kapott, megtartva az esztétikai szempontok fontosságát. A Luca kétoldalas használatnak köszönhetően a matrac élethossza sokkal tovább tart.

A speciálisan kialakított 72 mm-es átmérőjű Hercules rugótechnológiának köszönhetően több rugó terül el a matrac alján, ennek köszönhetően megfelelő alátámasztást biztosít az egész testnek, ezzel növeli a kényelmet és a stabilitást. A belső rétegekben felhasznált anyagoknak köszönhetően az egyik legstrapabíróbb matrac. A Luca matrac kielégít minden esztétikai és kényelmi igényt, azok számára akik hosszú időre választanak matracot.

Annyira bízunk ezekben a speciálisan gyártott rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett további 10 év garanciát adunk a rugókra.

24 cm

vastagság


5/5

keménység


Háton alvásra ajánljuk.

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Szállítási idő: 6-12 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , , , , ,

Vastagság

Keménység

Alvástípus

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847