Serabed Luca

A Luca, amelyet speciális kötött anyagból készítünk, matrackollekciónk egyik legrobusztusabb tagja.

214000 Ft356000 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Kemény és tömör ágy

A kemény matracok kedvelőinek készült a speciális, nedvességet elvezető pamutszövet felhasználásával készült Luca, mely speciálisan gyártott hercules rugóknak köszönhetően kollekciónk egyik legerősebb terméke. A Luca matrac az egyik legtartósabb matrac, amelyen aludni fog, köszönhetően a belső rétegeiben használt anyagoknak. A külső felületen használt speciális szövet, amelyet pamut alátámaszt, egyrészt esztétikailag hat, másrészt javítja az alvás minőségét. Kétoldalas használatának köszönhetően sokkal hosszabb az élettartama.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított, 72 mm átmérőjű rugós technológiának köszönhetően több rugó terül el a matrac alján, mint a többi matrac, növelve ezzel a kényelmet és a stabilitást. Annyira bízunk ezekben a speciálisan gyártott rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett 10 év garanciát is adunk a rugókra.