Serabed Arty

292000 Ft480000 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

A Serabed egyik legkülönlegesebb kivitele!

A legmagasabb minőségi anyagokkal tervezve, az Ön számára.

Micro Pocket Spring Miracle

A felső réteg puha fedőjének köszönhetően, amely befedi az egészet test, az extra kényelmet keresők nagy kényelmet kapnak. Val vel mikro zsebrugók közvetlenül a tető alatt, vigasztaltuk és lágyságát a következő szintre emelte, és elérhetetlen kényelmet teremtett. A támogatás alatti kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával gyártunk alréteget A topper a legmasszívabb alaptámaszt kínálja ehhez a kényelemhez. Egyensúlyban tartja testét az általunk használt speciális rostoknak köszönhetően foltvarró. Így egy rendkívül kényelmes alvással hozza össze tapasztalat, és lehetővé teszi, hogy kipihentebben ébredj.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; a többi matracnál több rugó terül el a matrac alján matrac, növelve a kényelmet és a stabilitást. Nagyon támaszkodunk ezekre speciálisan gyártott rugók, amelyek a 2 éves matrac mellett garancia, a rugókra 10 év garanciát is adunk.