Serabed Viscoflex ágytest+fejtámla

Viscot és latexet együtt használtunk. Készüljön fel egy rendkívüli kényelmi élményre.

182800 Ft264000 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Kivételes kényelem Viscóval a felső felületen

Az ágy tetején használt Visco a testsúlyának megfelelően hat, az alvási pozíciójának megfelelően, a legmegfelelőbb módon támasztja alá testét és tökéletesen alkalmazkodik az alakjához. Ráadásul szerkezetének köszönhetően a visco testhőmérsékletének megfelelően formálódik, így a vérkeringése kiegyensúlyozott. A visco oldalon történő alváshoz egyszerűen fordítsa el az ágy visco oldalát.

A latex csodája az alsó felületen

A matrac alján használt természetes latex ideális légáramlást biztosít a matrac belsejében és kiegyenlíti a hőmérsékletet. A latex természetes szerkezetének köszönhetően extra kényelmet biztosít, mivel rugós funkciója van. A latexnek köszönhetően matracának latex oldala puha és rendkívül rugalmas lesz. Így az ágya tökéletesen reagál teste alvás közbeni mozgásaira, így kényelmesen aludhat.

Higiénia, melyhez mosható cipzáros huzat tartozik

Matraca mindig tiszta és higiénikus lesz, köszönhetően a levehető és mosható cipzáras huzatnak, amelyet a Viscoflex matrac gyártása során használunk. Minden mosással megtisztulnak a baktériumok, a por és az atkák, és Ön sokkal hosszabb ideig tudja egészségesen használni. Speciális szerkezetének köszönhetően a friss tulajdonságú antiallergén szövet segíti a matrac külső felületének gyors száradását a nedvesség felszívásával és segíti a test lélegzését. Nagyon egészséges alvási környezet vár a Viscoflex matraccal.