Serabed Visco Sense ágytest+fejtámla

Az elegancia újratervezve. Kézzel készített külső. Kiváló megjelenés.

219200 Ft292000 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Gyönyörű kézműves munka

Visco Sense, gondosan, kézi varrással előkészítve. Pehely és visco szivaccsal. A legmagasabb kényelem érdekében viszkószivacs és tollszivacs kombinációját használtuk a felső felületen. Közvetlenül az alábbiakban egy optimálisan kiegyensúlyozott alaptámaszt hoztunk létre rugós csomagok és a legjobb minőségű szivacsok felhasználásával. A felső rétegen található puha felületű szivacs megfelel a test súlyának, kényelmesen hozza össze a hátat és a derekat, míg az alsóbb rétegekben található kiváló minőségű komponensekből álló alapterület ideálisan támasztja meg testét.

Légáteresztő külső

Az általunk tervezett, kézzel tervezett speciális pamutszövet segíti a matrac külső felületének gyors száradását azáltal, hogy felszívja a nedvességet, és segíti a test lélegzését. Tartalmában felhasznált legmagasabb minőségű anyagok növelik a belső rétegek nyújtotta kényelmet és biztosítják, hogy a matrac évekig megőrizze formáját.

Pocket Spring Comfort

Rendkívül kényelmes alvási élményben lesz része a csomagrugós rendszerrel, amely tökéletesen reagál az emberi anatómiára és az alvási mozgásaira. Ráadásul a házastársakra a legkevésbé lesznek hatással egymás mozgásai, és zavartalanabb lesz az alvásuk. A felső réteg megnövelt kiegyensúlyozott felülete illeszkedik a test súlyához, kényelmet biztosítva hátának és derekának.