Serabed Snow ágytest+fejtámla

Egy vadonatúj technológia: Ice Sleep szövet. A Snow matrac felülete folyamatosan ideális hűvösséget kínál Önnek.

144800 Ft234800 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Vadonatúj technológia: Ice Sleep szövet

Speciális technológiával rendelkező Ice Sleep szövet kiváló kiegyensúlyozott hűtési teljesítményt biztosít. Az ideális hűtési funkcióval reagál az alvás közben megemelkedett testhőmérsékletre, majd a matrac eléri a kiegyensúlyozott hőmérsékletet, csökkenti a páratartalmat és zavartalan alvást tesz lehetővé. Az általunk készített, bőrbarát és tartós speciális anyagból készült Snow matracot puha fedővel támasztottuk alá az extra kényelemre vágyóknak.

Ez lesz az egyik legkényelmesebb matrac, amelyben valaha aludt

Az Ön testsúlyát a felső rétegben található puha fedő feleli meg, míg az általunk kiváló minőségű alkatrészekből előállított alsó réteg folyamatosan megfelelő alaptámaszt biztosít testének. A Snow matrac egyensúlyban tartja a testet a foltvarrásában használt speciális szálnak köszönhetően. Így egy rendkívül kényelmes alvási élménnyel hozza össze Önt, és lehetővé teszi, hogy kipihentebben ébredjen.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; a többi matracnál több rugó terül el a matrac alján, növelve ezzel a kényelmet és a stabilitást. Annyira bízunk ezekben a speciálisan gyártott rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett 10 év garanciát is adunk a rugókra.