Serabed Ritzy Blue ágytest+fejtámla

Egyedülálló alvási élmény érdekében szokatlan viszkogél anyagból készült. Imádni fogja a Viscogel Comfort-ot. A szett Cashmere matraccal elérhető.

167600 Ft248000 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Egy vadonatúj technológia: Viscogel

A visco belső felületén elhelyezett gélszemcséknek köszönhetően az lehetővé teszi, hogy a visco lélegezzen, és fokozza a levegő keringését matrac. A matrac felső felülete a viszkogélnek köszönhetően lélegzik; így azt zavartalan alvást élhet át az izzadás csökkentésével.

Mosható cipzáras huzat

A tökéletes megjelenésű cipzáras huzat, amit a Ritzy Blue készítéséhez használtunk. A matrac évekig megőrzi megjelenését annak köszönhetően, hogy az mosható. Matraca felszívja a nedvességet a speciális pamutszövetnek és eléri az ideális alvási hőmérsékletet. Rendkívül egészséges alvás környezet Ritzy Blue matraccal várja Önt.

Pocket Spring Comfort

Rendkívül kényelmes alvási élményben lesz része zsebrugós rendszerrel, amely reagál az emberi anatómiára és az alvásmozgások tökéletes harmóniával. Ezen kívül házastársak legkevésbé lesznek hatással egymás mozgásaira, és többet kapnak zavartalan alvás.