Serabed Organic Cotton

Az organikus pamut, amelyet dúsított pamutszövetből állítunk elő, az egyik matrackollekciónk legmasszívabb tagjai.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.


Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Anyag több pamuttal és tartós matraccal

Az Organic Cotton egy nagyon különleges és dúsított természetes pamuttal van bevonva szövet. Mindenben a legjobb minőségű szivacsokat és hercules rugókat használtuk rétegek a hosszan tartó kényelem és robusztusság érdekében.

Pompás puhaságot adtunk a tollszivaccsal.

A felületén található speciális pamutszövet segíti a külső felületet A matrac gyorsan megszárad a nedvesség felszívásával, és a test lélegzik. Ez az izzadásgátló szövetszerkezet megakadályozza az esetlegesen előforduló szag kialakulását a matracot, így hosszabb élettartamú matracot hoz létre. A beltérben felhasznált legjobb minőségű anyagok növelik a kényelmet a belső rétegeket, és segíti a matracot, hogy évekig megőrizze formáját.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; a többi matracnál több rugó terül el a matrac alján matrac, növelve a kényelmet és a stabilitást. Nagyon támaszkodunk ezekre speciálisan gyártott rugók, amelyek a 2 éves matrac mellett garancia, a rugókra 10 év garanciát is adunk.