Serabed Olive

Az Olive, egy olyan – a világon a legjobb rugótechnológiával kialakított táskarugó rendszerű – matrac, mely kiváló alátámasztást biztosít azáltal, hogy azonnal felismeri a test minden olyan pontját, amely érintkezik a matraccal. Rugói folyamatosan dolgoznak, s az intelligens rugókkal ellátott Olive matrac – díjnyertes rugós technológiájának köszönhetően – nagy légáteresztő képességet biztosít.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.


Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

TÁSKARUGÓ RENDSZER

A táskarugós rendszerben gyártandó matrac keménységének megfelelően a különböző átmérőjű huzalokat egyenként szövettel borítják és egymástól függetlenül csomagolják. A test számos pontjára különböző nyomást fejtenek ki különböző átmérőjű huzalok és különböző keménységű zónarugók, amelyek a test 5 különböző pontjára sorakoznak.

LÁGY HAB

Közepes keménységű, speciális rugórendszerű, puha ortopéd matrac, amelyet poliol és TDI alapanyagok keverékével előállított speciális hab borít, általában pamutszövettel steppelve.

LÉLEGZŐ KAPSZULA

Segít megelőzni az izzadást azáltal, hogy a felszínen lévő légcsatornáknak köszönhetően fokozza a levegő áramlását.

ORTOPÉD FELÜLET

Olyan támasztórendszert biztosít, amely teljes mértékben alkalmazkodik az Ön gerincéhez és testének görbületeihez, hogy mozgásszervei fekvés közben is megőrizhessék egészséges, ortopédikus tartásukat.

MOSHATÓ BETÉT

Más matracoktól eltérően a Olive betétek kivehetők és vegytisztítással tisztíthatók. Ez a matrac nem csak stresszmentes és egészséges alvást, hanem extra kényelmet is biztosít használat közben.