fbpx

SB Inci matrac

Az Inci-t a kemény matracok kedvelőinek terveztük. Oldaltámasztó szivacsainak és speciálisan gyártott rugóinak köszönhetően a Serabed kollekció egyik legértékesebb és legstrapabíróbb terméke. Belső rétegeiben felhasznált anyagoknak köszönhetően a legstabilabb matracok közé tartozik. A matrac külső borításának kialakításakor az alvás minőségének növelése központi szerepet kapott, megtartva az esztétikai szempontok fontosságát. A kétoldalas használatnak köszönhetően az Inci matrac sokkal tovább használható.

A speciálisan kialakított 72 mm-es átmérőjű Hercules rugótechnológiának köszönhetően több rugó terül el a matrac alján, ennek köszönhetően megfelelő alátámasztást biztosít az egész testnek, ezzel növeli a kényelmet és a stabilitást. Ez a termékünk kielégít minden esztétikai és kényelmi igényt azok számára akik hosszú időre választanak matracot.

Annyira bízunk ezekben a speciálisan gyártott rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett további 10 év garanciát adunk a rugókra.

24 cm

vastagság


5/5

keménység


Háton alvásra ajánljuk.

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Szállítási idő: 4-8 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , , , , ,

Vastagság

Keménység

Alvástípus

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847