Serabed Hypnos ágytest+fejtámla

Csak a kényelem érdekében nyúltollas rostos szövet felhasználásával gyártják hatás.

209200 Ft283200 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Extra puha anyag, egy kicsit több kényelem

Rendkívül puha textúrájának és topper, amely extra kényelmet biztosít. A Hypnos matrac, melyet speciális kötött anyagból készítettünk nyúltollas hatású szálat puha fedő támasztotta alá azok számára, akik extra kényelem. A Hypnos az egyik legkényelmesebb matrac lesz elaludt. Testsúlyát a felső rétegben található puha fedő fogja teljesíteni, míg a Az alsó réteg, amelyet kiváló minőségű alkatrészekből készítünk, következetesen megfelelő alaptámogatást nyújt a teste számára. A Hypnos matrac a speciális szálnak köszönhetően egyensúlyban tartja a testet foltvarrásában használják. Így összehoz egy rendkívül kényelmes alvási élményt, és lehetővé teszi, hogy kipihentebben ébredj.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; több rugók, mint más matracok, amelyek a matrac alján szétterülnek, növeli a kényelmet és a stabilitást. Kifejezetten ezekre támaszkodunk rugókat gyártottunk, melyekre a 2 év matracgarancia mellett mi is 10 év garanciát ad a rugókra.