Serabed Gold ágytest+fejtámla

Ez a tollbetétes szivaccsal ellátott matrac az egyik legkényelmesebb matrac, amelyben aludhat. A Gold matrac, amely megduplázza kényelem, kifejezetten azok számára készült, akik kiegyensúlyozott matracot keresnek.

231200 Ft318400 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Kiváló minőség, maximális kényelem

A testtömegét a felső rétegben található puha fedő fogja teljesíteni, míg az általunk kiváló minőségű alkatrészekből előállított alsó réteg lesz következetesen biztosítsa a megfelelő alaptámaszt testének. A matracban használt speciális szálnak köszönhetően egyensúlyban tartja a testet foltvarró. Így egy rendkívül kényelmes alvással hozza össze Önt tapasztalat, és lehetővé teszi, hogy kipihentebben ébredj.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; a többi matracnál több rugó terül el a matrac alján matrac, növelve a kényelmet és a stabilitást. Nagyon támaszkodunk ezekre speciálisan gyártott rugók, amelyek a 2 éves matrac mellett garancia, a rugókra 10 év garanciát is adunk.