Serabed Cashmere ágytest+fejtámla

Azoknak készült, akik kedvelik a kemény és kényelmes matracot.

169680 Ft256200 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Különleges szövet, stílusos megjelenés

Kasmír matrac, ahol kasmír felhasználásával készült anyagot használunk hatással van a felületre, segít a hőmérsékletet a kívánt szinten tartani a testhőmérséklet szabályozásával. A kasmír hatású szövet speciális szálszerkezetének köszönhetően mi minden évszakban használható matracot készítettek; speciális szálak a szövetben található felület segíti a test felmelegedését, miközben kiváló nedvszívó tulajdonságai megőrzik a természetes hőt. Különleges kötött szövet segíti a test lehűlését.

Kiváló minőségű kemény matrac és kiegyensúlyozott belső anyag felhasználásával

Nagyon kemény matracot készítettünk a jó szivacsainak köszönhetően minőségi és egyéb matracelemek, amelyek azt a keménységet biztosítják a matrac felületközeli rétegeiben használjuk. Az ágyon belüli rétegek, amelyek kiváló minőségű matracelemekkel jelennek meg A stabil alapot biztosítva növeli a matrac tartósságát is testének megfelelő támogatást. A kasmír matracot úgy tervezték, hogy az anyagokkal együtt tartós legyen amely nagyon sokáig megőrzi formáját.

Extra erős Hercules rugók

A speciálisan kialakított 72 mm-nek köszönhetően. átmérő rugó technológia; a többi matracnál több rugó terül el a matrac alján matrac, növelve a kényelmet és a stabilitást. Nagyon támaszkodunk ezekre speciálisan gyártott rugók, amelyek a 2 éves matrac mellett garancia, a rugókra 10 év garanciát is adunk!