Serabed Berlin ágytest+fejtámla

A Serabed kollekció legpuhább matraca. Feszegettük a határokat azzal, hogy még az alapját is rugós ággyá alakítottuk.

149600 Ft233600 Ft

Színválaszték

Tekintse meg széles színválasztékunkat! Megrendelésnél a megjegyzés mezőbe adja meg a választott szín nevét! Kérjük vegye figyelembe, hogy a prémium színeink feláras termékek!

Standard színek

Prémium színek

Egy kicsit messzebbre megyünk, hogy a legpuhább ágyat hozzuk létre

Növeltük a teljes matrac tartósságát azáltal, hogy az alsó rugós rugós részt a legerősebb herkules rugóval láttuk el, felül pedig a csomagrugós matrachoz és betéthez a legmegfelelőbb alaptámaszt biztosítottuk.

A legpuhább a Package Springnek és a Feather Padnak köszönhetően

Berlin gyártása során a csomagrugós matrac közepét egy speciálisan kialakított lenvászon kinézetű huzattal tekertük be és nagyon esztétikus szerkezetet adtunk neki. Az emberi anatómiára és az Ön alvási mozgásaira tökéletesen reagáló csomagrugós rendszernek köszönhetően a házastársak a legkevésbé lesznek hatással egymás mozgásaira, és zavartalanabb lesz az alvásuk. Közvetlenül a csomagrugós rész felett található; A formáját és puhaságát soha nem veszítő hiperszivacs és az egyedülálló kényelmet nyújtó tollszivacs a légáteresztő kötött anyaggal kombinálva tökéletes kényelmet biztosító betétként jelent meg. A csomag rugós matrac részének csúszásmentes huzatának köszönhetően a betét és a matrac rész úgy állhat, mintha egyetlen matrac lenne anélkül, hogy szétválna. A teste minden pontján a matracra felvitt, minden nyomászónához speciálisan megerősített rétegek megszakítás nélküli alvásélményt biztosítanak.