fbpx

SB Astra matrac

Ez a matrac a Serabed Collection mesteri munkája.

Az összes rétegben a legmagasabb minőségű anyagokat használtuk fel. Több mint 50 év gyártási tapasztalata is hozzájárult megalkotásához. A felületen speciálisan steppelt kötött anyagot használtunk. A legmagasabb minőségű belső anyagokból és extra erős Hercules rugóval készül. A Hyperszivacs soha nem veszíti el alakját és puhaságát, egyedülálló kényelmet nyújt a légáteresztő kötött pamutszövettel kombinálva, így személyre szabott alvásélményt garantál. Az Astra felületén használt antiallergén szövet segíti a matrac külső felületének gyors száradását a nedvesség elvezetését, különleges szerkezetével pedig testének légzését. Az izzadásmentes szövetszerkezet megakadályozza a szagok kialakulását, így biztosítva a matrac hosszú élettartamát.

Minden egyes nyomási zónát speciálisan megerősített rétegek biztosítják, hogy testének minden pontja a matraccal érintkezzen, így zavartalan és minőségi alvást biztosítson önnek. A felső rétegben található megnövelt kiegyensúlyozó felület alkalmazkodik teste súlyához, kényelmesen összehangolja hátát és derekát, míg az alsó rétegekben található kiváló minőségű összetevőkből álló terület a legmegfelelőbb alátámasztást biztosítja, hátának, derekának, csípőjének és csigolyáinak. A speciálisan kialakított 72 mm-es átmérőjű Hercules rugótechnológiának köszönhetően több rugó terül el a matrac alján, ezáltal növeli a kényelmet és a stabilitást.

Annyira bízunk ezekben a speciálisan gyártott rugókban, hogy a 2 év matracgarancia mellett további 10 év garanciát adunk a rugókra.

28 cm

vastagság


3/5 cm

keménység


Ideális minden alvástípushoz.

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Szállítási idő: 4-8 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , , , , ,

Vastagság

Keménység

Alvástípus

, ,

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847