fbpx

SB Comfort Plus matrac

A Serabed kollekció egyik legnagyobb kincse a Comfort Plus matrac, amelyet kifejezetten a közepes keménységű matracok szerelmeseinek terveztek.

Puhasága ellenére tökéletesen kényelmes és stabil, nem nyom el sehol, kétoldalas használata miatt pedig mindig új és friss marad.

De nem csak ez az oka, hogy ilyen értékes és tartós ez a matrac. A megerősített oldaltámasz szivacsok és a speciálisan gyártott zsákrugók a matrac belső részében magas szintű támogatást és kényelmet nyújtanak az egész testnek. A Comfort Plus matrac nem csak a belső részében használt anyagok miatt egyedülálló, hanem a külső felülete is lenyűgöző. A pamutból készült és speciálisan gyártott szövetet esztétikus megjelenése és kellemes tapintása azonnal elvarázsolja az embert.

Ez a matrac nem csak erős, hanem hosszú élettartammal is bír. A kétoldalas használatának köszönhetően sokkal tovább élvezheti az alvás kényelmét és nyugalmát. A zsákrugók és a matracban használt egyéb anyagok együttesen biztosítják az egész test megfelelő alátámasztását és hosszú ideig megőrzik a matrac formáját.

Ne hagyja ki a lehetőséget, élje át Ön is a Comfort Plus matrac kényelmét és hosszú élettartamát!
22 cm

vastagság


3/5

keménység


Ideálisan kényelmes minden alvástípushoz

hourglass-leaves-100

Hosszú élettartamú matracok és ágyak

choose-1-100

Széles méret, szín és anyagválaszték

premium-diamond-100

Prémium, több mint 50 éves márka

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Szállítási idő: 6-12 hét*

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Méret

, , , ,

Vastagság

Keménység

Alvástípus

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847