fbpx

Róma

A Wonder sarokkanapé az 1970-es évekbeli bútorok korabeli átértelmezése. A tervezők frissítették az eredeti moduláris kanapé informális, tágas és játékos jellegét, elegáns kerettel.


A Wonder sarokgarnitúra az otthon nyugodt és harmonikus érzését közvetíti, legyen szó házról, lakásról, vagy egy hétvégi nyaralóról. A Wonder sofa végtelen kombinációi lehetővé teszik az alkalmazkodást a felhasználók változó igényeihez. Állítható ülőmélységgel rendelkezik, ezzel biztosítva a kényelmes ülést.

A fej maximális pihentetéséhez is hozzájárul, állítható relax fejtámlákkal rendelkezik. A szabadon elhelyezhető háttámla nem csak esztétikailag javítja a kanapét, de kényelmet nyújt azok számára, akik az ottománon ülnek. Vendégágyként is funkcionál, hiszen átalakítható ággyá is, 140x230cm fekvőfelülelet kapunk. Méretét tekintve a családi összejövetelekkor is segítséget nyújt. Ágyneműtartójában számos ruhaanyag elfér. Szabadon álló darabként, térben elhelyezve, vagy akár falhoz rögzítve a Wonder sarokkanapé mindenhogyan mutatós. Csodálatos mikroszálas / szőtt szövet anyagból készült. Ezek a kanapék tökéletesen passzolnak egy „modern nappaliba” vagy más, az otthoni belsőépítészeti stílusú szobákba.

Ez a modell kiváló minőségű termék.

Szállítási idő: 4-8 hét*

Rendelhető több színben!

*Ünnepek, nyári gyárbezárások, egyéb esemény esetén az időpont változhat. A tényleges várható szállítási időről a rendelés leadása után, kollégáink telefonon vagy emailben tájékoztatják.

attention-1-100

Figyelem!

Színválasztásnál kérjük vegye figyelembe a termékek színei a valóságban eltérőek lehetnek a telefonok, monitorok egyedi beállításai miatt.

További információk

Ágyazható

Ágyneműtartó

Anyag

Fekvőfelület mérete

Funkcionális felszerelés

, , ,

Lábak

Magasság

Méret

Rugótalp

Szín

Ülés és háttámla anyaga

Ülésmagasság

Váz

Bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban?

Keresse kollégáinkat elérhetőségünk egyikén vagy látogasson el Nyíregyháza-Kertvárosban található üzletünkbe!

Hívjon minket: +36 (70) 408 4847